logo
Fondul social european

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de UniuneaEuropeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

  • Home>
  • Intalniri de lucru

Intalniri de lucru trecute
In data de 16 decembrie 2011 a avut loc, la Academia de Studii Economice din Bucuresti, sedinta de lucru la nivel national in cadrul activitatii A3.2.


In data de 9 decembrie 2011 a avut loc sedinta cu prodecanii responsabili de programele de masterat si prodecanii responsabili de calificari pentru prezentarea Grilei 1 si Grilei 2 pentru programele de Masterat, organizata in Academia de Studii Economice din Bucuresti.


In data de 18 noiembrie 2011 la Academia de Studii Economice din Bucuresti, a avut loc sedinta de lucru in cadrul proiectului SIMCE, cu prodecanii responsabili de programele de masterat si prodecanii responsabili de calificari de la facultatile din ASE. Expertii proiectului au oferit recomandari cu privire la completarea Grilei 2 pentru programul de Masterat.


In data de 24 octombrie 2011 a avut loc workshop-ul national privind Grila 2. Intalnirea a avut loc la Academia de Studii Economice din Bucuresti, in prezenta partenerilor priectului si expertilor din echipa de implementare.


In data de 25 iulie 2011 a avut loc intalnirea de lucru pe activitatea A3.1, cu partenerii proiectului.


In data de 18 iulie 2011 a avut loc cea de-a doua intalnire de lucru pentru discutarea metodologiei de completare a Grilei 2 la care au participat Prodecanii de la facultatile din Academia de Studii Economice din Bucuresti, membri in Consiliul de Calificari Universitare.


In data de 4 iulie 2011 a avut loc prima intalnire de lucru pentru discutarea metodologiei de completare a Grilei 2 la care au participat Prodecanii de la facultatile din Academia de Studii Economice din Bucuresti, membri in Consiliul de Calificari Universitare.